Huisartsengroep Bredero

Veranderingen in werkwijze op de praktijk door het Coronavirus

I.v.m. drukte in de praktijk vragen wij u niet meer aan de balie te komen voor het maken van een afspraak of het aanvragen van een herhaalrecept. U kunt ons hiervoor voortaan telefonisch benaderen. Mocht het u echt niet lukken ons telefonisch te benaderen, dan kunt u aan de balie komen tussen 8.00 en 12.00u.

 

Ook voor het ophalen van (verwijs)brieven en het inleveren van urine's kunt u aan de balie terecht tussen 8.00 en 12.00u.

 

Onze medewerkers hebben de spreekuren anders ingericht om u toch zo goed mogelijk te kunnen blijven helpen. Hierdoor bieden wij tegenwoordig steeds meer telefonische afspraken of zelfs beeldbel afspraken aan. Dit heeft ook voor u voordelen, aangezien u dan niet helemaal naar de praktijk hoeft te komen. Dit werkt heel eenvoudig en wordt u t.z.t uitgelegd.

 

Voor het maken van afspraken blijven wij bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8.00 - 11.00u. Voor overige vragen, bijvoorbeeld het aanvragen van een herhaalrecept, kunt u ons bereiken tussen 8.00 en 12.00 én tussen 14.45 en 16.45u.